Ha sok hibajegyünk van és nem szeretnénk végigböngészni az összeset a kívánt hibajegy megtalálásához, módunkban áll keresni a hibajegyeink között.

  1. Írjuk be a keresésünk kulcsszavát a keresőmezőbe, majd kattintsunk a “Keresés (az aktuális projectben)” gombra, vagy nyomjuk meg az Enter billentyűt. A listában ezután csak a keresésnek megfelelő hibajegy(ek) lesz látható.
  1. Ha részletes keresést szeretnénk folytatni, kattintsunk a keresőmező jobb oldalán található “Részletes” gombra. Ilyenkor lenyílik a részletes keresés panel, ahol különböző szűrési lehetőségeket tudunk beállítani.

t6.jpg

t5.jpg

        Miután beállítottuk a keresés paramétereit, kattintsunk a “Keresés(az aktuális projektben)” gombra.

  1. Amennyiben egy bizonyos keresést gyakran le szoktunk folytatni, módunkban áll elmenteni az aktuális keresést. Miután beállítottuk a keresés paramétereit, a jobb felső sarokban lévő “Keresés mentése mint” mezőbe írjuk be a keresés megnevezését, majd kattintsunk az “Ok” gombra.

        Ezután, ha ismét le szeretnénk folytatni egy adott keresést, nincs más dolgunk, mint a “Kereséseim” fülre kattintva kiválasztani a mentett keresést.

t7.jpg