Mi is pontosan a MultiStore?

A MultiStore skálázható, testreszabható, teljes kereskedelmi területet lefedő szoftverrendszer.

Könyvkereskedelmi program cikktörzs - www.trendsoft.hu

Rendszer, mert több funkciót lát el egy egyszerű “számlázó program”-nál. Hiszen nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítésre alkalmas, korlátlan számú pénztárgép köthető hozzá, távoli (számítógéphez nem kötött) pénztárgépeket képes vezérelni, kezeli a saját és bizományos telephelyeket, interneten keresztül a távoli telephelyek készletét és forgalmát szinkronilzálja, kapcsolatot tart a webáruházzal. Mindezen funkciók egy dobozos terméktől nem várhatók el, vagy ha mégis, biztos nem illeszkednek ezek a modulok pontosan a felhasználó arculatához. Itt nem csak egyszerűen számlázásról van szó, hanem a kereskedelmi funkciók együtteséről, a pénztárgépes eladástól, a marketing megtervezésén át a vezetői kontrollingig.

Kiknek ajánljuk?

A szoftvert a modulok összeállításától függően ajánljuk nagykereskedéseknek, bolthálózatoknak, egy vagy több számítógépre kötött vagy különálló pénztárgépet használó kiskereskedések részére.

Fontos a kiadott bizományos készletek pontos vezetése, a hatékony fogyásjelentés feldolgozás, fogyások számlázása. Vezetői jelentéseink segítségével rendszerünk azonnali, átfogó képet ad a készletekről, tartozásokról, valamint feltár olyan gyanús jeleket, melyek a bizományos készlettel való esetleges visszaélést jelenthet. (Bizományos készletre fogyásjelentés nélküli rárendelés).

Könyvkereskedelmi program cikktörzs - www.trendsoft.hu

Több bolt, saját telephely esetén az üzletek rendszerei összeköthetők. A bolti rendszerek interneten kapcsolódnak a központi gépre, így folyamatos kommunkációnak köszönhetően állandóan friss adatokkal dolgozhatnak, nem kell újra rögzíteni a cikkeket, szállítókat. Partnerenként egyedileg beállítható, sokrétű kedvezménytípus, letárolható árképzés, összevont listák, kimutatások jellemzik ezt a verziót.

A bolti modulok a gyors és pontos eladásban segítenek, kezelik a törzskártyákat, vevőket, illetve pénztárgéppel kommunikálnak. Ha központi rendszerrel is összeköttetésben állnak, forgalmukat, készletüket folyamatosan küldik a központi rendszernek.

Support, terméktámogatás

Komolyabb szoftverek használatánál fontos kérdés, hogy milyen szolgáltatás áll a termék mögött, mi biztosítja a folyamatos működést, a hiba gyors elhárítását. Rendszerünk mellé teljeskörû támogatást nyújtunk.