Mi is pontosan a BookStore?

Szoftverünk könyvkereskedelemmel foglalkozó vállalkozások teljes ügymenetét átfogó rendszer. Speciális abban a tekintetben, hogy teljes egészében, az alapoktól kezdve könyvértékesítéshez készült. Így azokat az egyedi vonásokat, melyek csak ezen értékesítési terület sajátossága, a program hatékonyan kezeli, nem pedig ráerõltetett, bonyolult funkciók takarják a megoldást. Ilyenek a bizományos értékesítés sajátosságai, a fogyásjelentések, cikkek egyedi tulajdonságai (kiadó, szerzõ, nyelv, tartalom, ISBN szám, stb.), eladási árak viszonylagos kötöttsége, és még sorolhatnánk.

Kiknek ajánljuk?

A szoftvert a modulok összeállításától függõen kiadói, nagykereskedelmi, illetve bolti verzióban, valamint ezek kombinációiban kínáljuk. Az egyes verziók eltérése a tevékenységi körök különbözõségébõl adódik.

A kiadók részére fontos a kiadott bizományos készletek pontos vezetése, a hatékony fogyásjelentés feldolgozás, fogyások számlázása. Vezetõi jelentéseink segítségével rendszerünk azonnali, átfogó képet ad a készletekrõl, tartozásokról, valamint feltár olyan gyanús jeleket, melyek a bizományos készlettel való esetleges visszaélést jelenthet. (Bizományos készletre fogyásjelentés nélküli rárendelés).

Nagykereskedések szempontjából kiemelt helyen szerepel szintén a bizományos készletek precíz vezetése, de õk már maguk vásárolhatnak bizományba, így ez a feladat mindkét irányból terheli õket. Több bolt, saját telephely esetén fontos, hogy az üzletek rendszerei összeköthetõk. A bolti rendszerek interneten kapcsolódnak a központi gépre, így folyamatos kommunkációnak köszönhetõen állandóan friss adatokkal dolgozhatnak, nem kell újra rögzíteni a cikkeket, szállítókat. Partnerenként egyedileg beállítható, sokrétû kedvezménytípus, letárolható árképzés, összevont listák, kimutatások jellemzik ezt a verziót.

A bolti modulok a gyors és pontos eladásban segítenek, kezelik a törzskártyákat, vevõket, illetve pénztárgéppel kommunikálnak. Ha központi rendszerrel is összeköttetésben állnak, forgalmukat, készletüket folyamatosan küldik a központi rendszernek.

Support, terméktámogatás

Komolyabb szoftverek használatánál fontos kérdés, hogy milyen szolgáltatás áll a termék mögött, mi biztosítja a folyamatos működést, a hiba gyors elhárítását. Rendszerünk mellé teljeskörű támogatást nyújtunk.